Menü

Neked, mert... zölddel és arannyal

Ár:
15.290 Ft
Erőteljes, izgalmas, modern ékszer. Amulett.
A kapcsolat, amelyre ez a medál reflektál, sokféle lehet, szerelmi, szülő-gyerek, barátság. De az biztos, hogy érzelmileg mindenképpen a szeretethez kötődik. Ahhoz az érzéshez, ami lételemünk.
Az ékszer alapja egy vastag, erős gyűrű, amelynek lenyűgöz tömörsége, súlyos jelenléte. Szerettem volna új funkcióban megmutatni ezt a szépségét, így született ez az ékszer. Ezt az izgalmas, zöld-arany akrilkabosont foglaltam bele. A zöld a természet, a növekedés és az általános regenerálódás színe, az arany szín pedig a bölcsesség, tudás, igazság, önértékelés jelképe. Testi, lelki, érzelmi, értelmi és spirituális gazdagságot jelez.  Az arany Szent Grál olyasvalaminek a jelképe, amit csak nagy nehézségek árán lehet megszerezni. Jelent még elmélyült önismeretet, jó ítélőképességet, bizalmat.
Elérhetőség: 1 db raktáron
Kapható választék:
Lánc hossza:
A hozzá illő további ékszer/ékszerek. Ha hozzáadnád a kosaradhoz, tegyél pipát a kockába!
Zöld és arany nemesacél fülbevaló Zöld és arany nemesacél fülbevaló
3.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Erőteljes, izgalmas, modern ékszer. Amulett.

Az ékszer alapja egy vastag, erős gyűrű, amelynek lenyűgöz tömörsége, súlyos jelenléte. Szerettem volna új funkcióban megmutatni ezt a szépségét, így született ez az ékszer. Ezt az izgalmas, zöld-arany akrilkabosont foglaltam bele. A zöld a természet, a növekedés és az általános regenerálódás színe, az arany szín pedig a bölcsesség, tudás, igazság, önértékelés jelképe. Testi, lelki, érzelmi, értelmi és spirituális gazdagságot jelez.  Az arany Szent Grál olyasvalaminek a jelképe, amit csak nagy nehézségek árán lehet megszerezni. Jelent még elmélyült önismeretet, jó ítélőképességet, bizalmat.

Szín Zöld
A medál akasztóval együtt 3,7 cm magas, 2,8 cm széles - 45 centiméteres nemesacél roló-lánccal postázom, ám ha hosszabb vagy rövidebb láncot szeretnél, kiválaszthatod, mielőtt kosárba teszed.
Figyelem! A monitorok különböző beállításai miatt a színek némiképpen eltérhetnek az eredeti színektől!

Keresés