Menü

Monokróm nemesacél medál dupla négyzettel

Youtube videók

Ár:
13.890 Ft
9.100 Ft
Kedvezmény: 34%
Elegáns, modern ékszer.
A négyzet alapvető geometrikus szimbólum egyike, a pont, a kör és a kereszt mellett. A föld szimbóluma, szembeállítva a kör jelképezte éggel; egy másik szinten a megalkotott világmindenségnek, a földnek és az égnek együttese, szemben a meg nem alkotottal és magával az alkotóval. A döntés vagy a döntés pillanatának alakzata. • A négyzet a világmindenség, négy sarka a négy elem. • A hermetikus hagyomány szerint, ha a négyzet az oldalán áll, akkor a stabilitást, ha az egyik szögén, akkor a mozgást szimbolizálja.
Elérhetőség: 1 db raktáron
Kapható választék:
Lánc hossza:
A hozzá illő további ékszer/ékszerek. Ha hozzáadnád a kosaradhoz, tegyél pipát a kockába!
Monokróm nemesacél karkötő Monokróm nemesacél karkötő
15.890 Ft 10.900 Ft
Monokróm nemesacél fülbevaló Monokróm nemesacél fülbevaló
3.490 Ft
Monokróm gyűrű üvegnégyzettel 1. Monokróm gyűrű üvegnégyzettel 1.
9.890 Ft 6.900 Ft

Monokróm gyűrű üvegnégyzettel 2. Monokróm gyűrű üvegnégyzettel 2.
9.890 Ft 6.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Üvegkabosonok antiallergén nemesacéllal foglalva.

Elegáns, modern ékszer.
A négyzet alapvető geometrikus szimbólum egyike, a pont, a kör és a kereszt mellett. A föld szimbóluma, szembeállítva a kör jelképezte éggel; egy másik szinten a megalkotott világmindenségnek, a földnek és az égnek együttese, szemben a meg nem alkotottal és magával az alkotóval. A döntés vagy a döntés pillanatának alakzata. • A távol-keleti gondolkodásban a folytonosan változó anyagi világ körével ellentétben az abszolútum stabilitását fejezi ki; ez a jelentés a buddhista és hindu ikonográfia mandala-ábrázolásain is megjelenik. • A négyzet a világmindenség, négy sarka a négy elem. A négyszögletű forma az időhöz tartozik, így a végesség kifejezője. A négyszög tehát nem más, mint az égi szféra tökéletessége a földön, az anyag világában. • A hermetikus hagyomány szerint, ha a négyzet az oldalán áll, akkor a stabilitást, ha az egyik szögén, akkor a mozgást szimbolizálja.

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A medál akasztóval együtt 4,8 cm magas, 1,8 cm széles - 45 centiméteres nemesacél roló-lánccal postázom, ám ha hosszabb vagy rövidebb láncot szeretnél, kiválaszthatod, mielőtt kosárba teszed.

Ezek a Kócosok is tetszhetnek neked

Keresés