Menü

Monokróm gyűrű üvegnégyzettel 2.

Youtube videók

Ár:
9.890 Ft
Elegáns, modern ékszer.
A négyzet alapvető geometrikus szimbólum egyike, a pont, a kör és a kereszt mellett. A föld szimbóluma, szembeállítva a kör jelképezte éggel; egy másik szinten a megalkotott világmindenségnek, a földnek és az égnek együttese, szemben a meg nem alkotottal és magával az alkotóval. A döntés vagy a döntés pillanatának alakzata. • A négyzet a világmindenség, négy sarka a négy elem. • A hermetikus hagyomány szerint, ha a négyzet az oldalán áll, akkor a stabilitást, ha az egyik szögén, akkor a mozgást szimbolizálja.
Elérhetőség: 2 db raktáron
Kapható választék:
Gyűrűméret:
A hozzá illő további ékszer/ékszerek. Ha hozzáadnád a kosaradhoz, tegyél pipát a kockába!
Monokróm nemesacél medál dupla négyzettel Monokróm nemesacél medál dupla négyzettel
13.890 Ft

Monokróm nemesacél karkötő Monokróm nemesacél karkötő
15.890 Ft
Monokróm nemesacél fülbevaló Monokróm nemesacél fülbevaló
3.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Üvegkaboson antiallergén nemesacéllal foglalva.

Elegáns, modern ékszer.
A négyzet alapvető geometrikus szimbólum egyike, a pont, a kör és a kereszt mellett. A föld szimbóluma, szembeállítva a kör jelképezte éggel; egy másik szinten a megalkotott világmindenségnek, a földnek és az égnek együttese, szemben a meg nem alkotottal és magával az alkotóval. A döntés vagy a döntés pillanatának alakzata. • A távol-keleti gondolkodásban a folytonosan változó anyagi világ körével ellentétben az abszolútum stabilitását fejezi ki; ez a jelentés a buddhista és hindu ikonográfia mandala-ábrázolásain is megjelenik. • A négyzet a világmindenség, négy sarka a négy elem. A négyszögletű forma az időhöz tartozik, így a végesség kifejezője. A négyszög tehát nem más, mint az égi szféra tökéletessége a földön, az anyag világában. • A hermetikus hagyomány szerint, ha a négyzet az oldalán áll, akkor a stabilitást, ha az egyik szögén, akkor a mozgást szimbolizálja.

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A gyűrűt a rendeléskor megadott méretre beállítva postázom
A minta 1,3 cm magas és 1,3 cm széles.
A gyűrűalap saját konstrukció és hegesztés, nem a megszokott, könnyen állítható bizsu-alap, épp ezért örökéletű és csak én tudom kézre igazítani. Viszont nem is irritálja a bőrt, nem szúr sehol és nem állítódik el.

Keresés