Menü

Monokróm nemesacél karkötő

Youtube videók

Ár:
15.890 Ft
Elegáns, modern ékszer.
A négyzet alapvető geometrikus szimbólum egyike, a pont, a kör és a kereszt mellett. A föld szimbóluma, szembeállítva a kör jelképezte éggel; egy másik szinten a megalkotott világmindenségnek, a földnek és az égnek együttese, szemben a meg nem alkotottal és magával az alkotóval. A döntés vagy a döntés pillanatának alakzata. • A négyzet a világmindenség, négy sarka a négy elem. • A hermetikus hagyomány szerint, ha a négyzet az oldalán áll, akkor a stabilitást, ha az egyik szögén, akkor a mozgást szimbolizálja.
Elérhetőség: Rendelhető
A hozzá illő további ékszer/ékszerek. Ha hozzáadnád a kosaradhoz, tegyél pipát a kockába!
Monokróm nemesacél medál dupla négyzettel Monokróm nemesacél medál dupla négyzettel
13.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Üvegkaboson antiallergén nemesacéllal foglalva.

Elegáns, modern ékszer.
A négyzet alapvető geometrikus szimbólum egyike, a pont, a kör és a kereszt mellett. A föld szimbóluma, szembeállítva a kör jelképezte éggel; egy másik szinten a megalkotott világmindenségnek, a földnek és az égnek együttese, szemben a meg nem alkotottal és magával az alkotóval. A döntés vagy a döntés pillanatának alakzata. • A távol-keleti gondolkodásban a folytonosan változó anyagi világ körével ellentétben az abszolútum stabilitását fejezi ki; ez a jelentés a buddhista és hindu ikonográfia mandala-ábrázolásain is megjelenik. • A négyzet a világmindenség, négy sarka a négy elem. A négyszögletű forma az időhöz tartozik, így a végesség kifejezője. A négyszög tehát nem más, mint az égi szféra tökéletessége a földön, az anyag világában. • A hermetikus hagyomány szerint, ha a négyzet az oldalán áll, akkor a stabilitást, ha az egyik szögén, akkor a mozgást szimbolizálja.

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A karkötő 10 mm széles, nyitott, kézre állítható.
Közepén a négyzet ázlója 2 cm.
Átlagos méret. Ha nagyobbat szeretnél, kérlek, írj üzenetet.

Keresés