Menü

A madár és a hold - gyűrű

Ár:
6.100 Ft
Elegáns, feltűnő ékszer.
A szépség, a remény, az álmok hangulatát idézi...
A Hold általában a női princípium, hozzá rendelték a vizet, az égtájak közül Északot, az évszakok közül a telet. A buddhizmusban a béke, a tisztaság szimbóluma; az újhold és a telihold a szellemi képességeknek kedvező időszak.
Elérhetőség: 7 db raktáron
Kapható választék:
Gyűrűméret:
A hozzá illő további ékszer/ékszerek. Ha hozzáadnád a kosaradhoz, tegyél pipát a kockába!
A madár és a hold A madár és a hold
5.800 Ft


Leírás és Paraméterek

Üveglencse antiallergén nemesacélba foglalva

Elegáns, feltűnő ékszer.
Ennél az ékszernél is sokat gondolkoztam, hova soroljam, mert nagyon erős a hangulata is a képnek, így végül bekerült mindkét kategóriába...
A szépség, a remény, az álmok hangulatát idézi...
A Hold általában a női princípium, hozzá rendelték a vizet, az égtájak közül Északot, az évszakok közül a telet. A buddhizmusban a béke, a tisztaság szimbóluma; az újhold és a telihold a szellemi képességeknek kedvező időszak. A festészetben, a kínai, majd a japán költészetben a vízen tükröződő telihold a világgal tökéletes harmóniát kialakító emberi tudat. A taoizmusban az igazság jelképe; fénye a sötétségben fénylő szem. Egy legenda szerint a halhatatlanság elixírjét a holdbéli nyúl készíti mozsártörőben.

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

A számodra megfelelő méretet a mérettáblázat alapján könnyedén ki tudod választani!

A gyűrűt a rendeléskor megadott méretre beállítva postázom
A minta magassága 2,7 cm, szélessége 2,7 cm
A gyűrűalap saját konstrukció és hegesztés, nem a megszokott, könnyen állítható bizsu-alap, épp ezért örökéletű és csak én tudom kézre igazítani. Viszont nem is irritálja a bőrt, nem szúr sehol és nem állítódik el könnyen.
A harmadik fotón láthatod, hogyan mutat kézen, függetlenül attól, hogy más a mintája.

Ezek a Kócosok is tetszhetnek neked

Keresés