Menü

Neked, mert... sötétzölddel

Ár:
15.290 Ft
Erőteljes, izgalmas, modern ékszer. Amulett.
A kapcsolat, amelyre ez a medál reflektál, sokféle lehet, szerelmi, szülő-gyerek, barátság. De az biztos, hogy érzelmileg mindenképpen a szeretethez kötődik. Ahhoz az érzéshez, ami lételemünk.
Az ékszer alapja egy vastag, erős gyűrű, amelynek lenyűgöz tömörsége, súlyos jelenléte. Szerettem volna új funkcióban megmutatni ezt a szépségét, így született ez az ékszer. Macskaszem kabosont foglaltam bele. Sötétzöldet. Igazság szerint ez az egyik számomra legkedvesebb macskaszem kaboson, nem nagyon tudok betelni vele. Amellett, hogy a zöld a természet, a növekedés és az általános regenerálódás színe, ezért a zöld szín gyógyhatása elsősorban harmóniateremtő és roboráló erejében rejlik.
Elérhetőség: 2 db raktáron
Kapható választék:
Lánc hossza:
A hozzá illő további ékszer/ékszerek. Ha hozzáadnád a kosaradhoz, tegyél pipát a kockába!
Sötétzöld Sötétzöld
3.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Erőteljes, izgalmas, modern ékszer. Amulett.

Az ékszer alapja egy vastag, erős gyűrű, amelynek lenyűgöz tömörsége, súlyos jelenléte. Szerettem volna új funkcióban megmutatni ezt a szépségét, így született ez az ékszer. Macskaszem kabosont foglaltam bele. Sötétzöldet. Igazság szerint ez az egyik számomra legkedvesebb macskaszem kabosont, nem nagyon tudok betelni vele. Amellett, hogy a zöld a természet, a növekedés és az általános regenerálódás színe, ezért a zöld szín gyógyhatása elsősorban harmóniateremtő és roboráló erejében rejlik.

Hiszek a szeretetben és a szeretet megtartó erejében. Mint ahogyan abban is hiszek, hogy vannak sors-szerű találkozások. Emberekkel, gondolatokkal, hivatással, szenvedéllyel. Ez a medál nekem mindez egyben. A megkülönböztetés manifesztációja számomra azt jelenti, hogy valamiben megtestesül az, ami számomra kiválasztatott vagy amit én kiválasztottam. Annak adnék ilyen medált, aki valamiért fontos, kitüntetett személy az életemben és attól fogadnék el szívesen, aki számára én az vagyok. A kapcsolat, amelyre ez a medál reflektál, sokféle lehet, szerelmi, szülő-gyerek, barátság. De az biztos, hogy érzelmileg mindenképpen a szeretethez kötődik. Ahhoz az érzéshez, ami lételemünk. Vagy legalábbis az kellene legyen…

A medál alapja a kör, egy hangúlyos, tökéletes kör, amelynek szimbolikája megerősíti mindazt, amiért készítettem. Hiszen a kör a világmindenséget, a határtalan teret, a korlátlan időt jelenti. Ez Isten alapmintája, ez az abszolút semmi, amely azonban képes mindent világra hozni, és mindent visszavenni és elnyelni. Az egységet, az egészséget, a tökéletességet, a kiteljesedett tudatot szimbolizálja. A kör alakú tárgyak mágikus hatással bírnak és a varázsamulettek gyakorta ugyancsak kerek formájúak…

Tudtad, hogy a nemesacél többnyire implantátum anyagként, orvosi eszközökként, valamint a testékszerek és egyéb ékszerek körében kerül felhasználásra, mivel maximálisan antiallergén fém és nem okoz bőrgyulladást?

Szín Zöld
A medál akasztóval együtt 3,8 cm magas, 2,8 cm széles - 45 centiméteres nemesacél roló-lánccal postázom, ám ha hosszabb vagy rövidebb láncot szeretnél, kiválaszthatod, mielőtt kosárba teszed.
Figyelem! A monitorok különböző beállításai miatt a színek némiképpen eltérhetnek az eredeti színektől!

Keresés