Menü

Neked, mert... - Nemesacél design ékszer kollekció

A gyűrű belsejében fut egy felirat: Blind reason love. Szabadon: a szeretet-szerelem ok nélkül való.
Hiszek a szeretetben és a szeretet megtartó erejében. Mint ahogyan abban is hiszek, hogy vannak sors-szerű találkozások. Emberekkel, gondolatokkal, hivatással, szenvedéllyel. Ez a medál nekem mindez egyben. A megkülönböztetés manifesztációja felirat, ami kívül fut körbe, számomra azt jelenti, hogy valamiben megtestesül az, ami számomra kiválasztatott vagy amit én kiválasztottam.
Annak adnék ilyen medált, aki valamiért fontos, kitüntetett személy az életemben és attól fogadnék el szívesen, aki számára én az vagyok. A kapcsolat, amelyre ez a medál reflektál, sokféle lehet: szerelmi, szülő-gyerek, barátság.
De az biztos, hogy érzelmileg mindenképpen a szeretethez kötődik. Ahhoz az érzéshez, ami lételemünk.
20.000,- Forintot meghaladó vásárlás esetén a szállítás ingyenes Magyarországon belül!

Rendezés:

Ezek a különleges nemesacél ékszerek kézzel készülnek, mindegyik egyedi darab.
A Neked, mert... nemesacél design ékszerkollekció a szeretetről szól..
A nemesacél design medál alapja egy vastag, erős nemesacél gyűrű, amelynek lenyűgöz tömörsége, súlyos jelenléte. Szerettem volna új funkcióban megmutatni ezt a szépségét, így született ez az ékszer.
A gyűrű kör. Egy hangúlyos, tökéletes kör, amelynek szimbolikája megerősíti mindazt, amiért készítettem. Hiszen a kör a világmindenséget, a határtalan teret, a korlátlan időt jelenti. Ez Isten alapmintája, ez az abszolút semmi, amely azonban képes mindent világra hozni, és mindent visszavenni és elnyelni. Az egységet, az egészséget, a tökéletességet, a kiteljesedett tudatot szimbolizálja. A kör alakú tárgyak mágikus hatással bírnak és a varázsamulettek gyakorta ugyancsak kerek formájúak…
Mindegyikhez találhatsz megfelelő kiegészítő nemesacél ékszert is, például fülbevalót vagy gyűrűt.
A nemesacél ékszer igazán különleges, hiszen örökéletű. Nem feketedik, nem karcolódik, nem törik. Ráadásul antiallergén.
Mint minden design ékszer, a Kócos Ékszerek ékszerei is szokatlanok, izgalmasak és szerethetők.
Ha szeretnél kitűnni a tömegből, megmutatni a világnak, milyen izgalmas személyiség vagy, erre különösen alkalmasak a Kócos Ékszerek nemesacél design ékszerei. Biztos lehetsz benne, hogy megnézik majd rajtad ezeket a design ékszereket, sőt, rá is kérdezhetnek, honnan van. Megtörtént már sokakkal, nem is egyszer.
Mert egy Kócos elég, hogy odafigyeljenek rád!

Keresés