Menü

Magamról/About me

Köves Viktória vagyok, a Kocos Jewelry designere és egyben az ékszerek készítője is.

Kedvenc latin mondásom a „Sunt lacrima rerum”, amelynek jelentése: a tárgyaknak van könnyük. Nem véletlenül.

Hiszek a tárgyak konkrétságában, abban, hogy önmagukban jelentéssel bírnak. A tárgyak, jelen esetben az ékszerek megjelenési formája, vagyis látványa, milyensége jelentést hordoz. A készítőről és a használóról egyaránt mesél.

A bátor, erős, önazonos nőknek készítem ékszereimet, akik nem félnek kilépni a sémákból, tudják, mit szeretnének és tudják azt is, mit kell tenniük azért, hogy elérjék céljukat. És nem félnek megmutatni a világnak azt, hogy kik ők.

Ékszereim nem követnek sémákat, bármit bármivel össze tudok párosítani, egyetlen zsinórmércém az izlés. Lehet hatalmas, lehet szokatlan az ékszer, de soha nem lehet izléstelen.

Erős az anyag is, amivel dolgozom, hiszen ékszereim alapja az acél, amely az egyik legerősebb, legstrapabíróbb anyag a világon. Éppen ezért megtestesül benne az, ami számomra nagyon fontos: az ékszer van értünk, nőkért, vagy éppen férfiakért, nem pedig fordítva.

Minden ékszer-designom elérhető több színnel is, hogy ha tetszik a forma, Te tölthesd fel tartalommal, megtaláld benne azt, ami leginkább Te vagy. Hogy segítsen abban, hogy akik Rád néznek, tényleg Téged lássanak.

* * *

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Acélfény Kft. 
Szolgáltató székhelye: 2132 Göd, Honvéd sor 27/B
Cégjegyzékszám: 13-09-160051                                                                  
Elérhetőség: kovesviktoria@gmail.com
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36 (20) 944 0464
Adószám: 24163125-1-13
 

Keresés